Арестович заявив, що окупанти пішли в атаку у Запорізькій області

Арестович заявив, що окупанти пішли в атаку у Запорізькій області -

Арестович заявив, що окупанти пішли в атаку у Запорізькій області - фото: bbc.com

Події
17 листопада 2022 09:19

Радник ВП Олексій Арестович заявив, що російські військові пішли в атаку під Гуляйполем у Запорізькій області. За його словами, вони почали наступ, але подробиці поки що невідомі.

- Злі язики стверджують, що Запорізька область засувалась і під Гуляйполем наш ворог пішов у атаку. Подробиці поки що невідомі, але кажуть, що може бути неприємно, – сказав Арестович у вечірній розмові з Фейгіним.

За його словами, ймовірно, окупанти хочуть вийти на Павлоград на Дніпропетровщині і таким чином оточити всю Донецьку область.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що наприкінці ефіру Арестович сказав, що інформація поки що не підтверджена. Що відбувається під Гуляйполем має стати відомо сьогодні.

Оглядач Богдан Мірошников також прокоментував цю інформацію.

- Бачу, вже почали ганяти інфу про наступ на Гуляйполе, Павлоград і так далі. Шановні, там вже місяців 5 артдуелі різної інтенсивності та тактичні бої. Щодня. Наразі фіксується як прибуття, так і відбуття підрозділів окупантів з василівсько-пологівського напрямку. Тобто це ротація. Так, інтенсивність бойових дій зросла. І буде зростати надалі.Але це все ще локальні бої. Та боже, ось цей "наступ на Павлоград" – це ж вже було. У червні, коли окупанти хотіли зробити котел для наших військ на Донеччині. Тепер через 5 місяців хтось ще думає, що рашисти на це спроможні? – написав Мірошников у Твіттері.

Нагадаємо, українські військовослужбовці завдали удару по окупантам у Запорізькій області. У районі населеного пункту Благовіщенка Запорізької області було ліквідовано до 10 російських військових. Поранено – близько 35 загарбників. Також там знищили 5 одиниць військової техніки, склад боєприпасів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах