ФСБ заявила про запобігання теракту з отруйною речовиною у Запорізькій області

ФСБ заявила про запобігання теракту з отруйною речовиною у Запорізькій області.

ФСБ заявила про запобігання теракту з отруйною речовиною у Запорізькій області. Фото: law.chnu.edu.ua

Події
27 лютого 15:18

Окупанти стверджують, що вилучили нібито розроблені в США препарати, які застосовуються для створення хімічної зброї масового ураження в Запорізькій області. Під час оперативних дій затримано трьох громадян України.

Федеральна служба безпеки (ФСБ) Росії стверджує, що запобігла теракту, який готувався нібито "українськими спецслужбами" з використанням аналога бойової отруйної речовини у Запорізькій області. Про це ТАСС розповіли у Центрі громадських зв'язків (ЦГЗ) ФСБ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У російській спецслужбі стверджують, що в результаті спецоперації затримали трьох громадян України. За їх інформацією, спецслужби РФ "припинили спробу вчинення українськими спецслужбами терористичного акту в Запорізькій області з використанням аналога бойової отруйної речовини за класифікацією НАТО BZ".

Як зазначили журналістам у відомстві, нібито вилучені ФСБ РФ препарати застосовуються для "створення хімічної зброї масового ураження та розроблялися у США".

У виданні додають, що наразі слідчим управлінням ФСБ Росії порушено та розслідується кримінальна справа за ррозробку та виробництво зброї масової поразки та за терористичний акт.

При цьому ні "губернатор" тимчасово окупованої частини Запорізької області Євген Балицький, ні українська сторона, зокрема голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров не прокоментували поки що "запобігання теракту" російськими спецслужбами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах