На Запорізькому напрямку РФ використовує квадроцикли та гранати зі сльозоточивим газом під час атак

На Запорізькому напрямку РФ використовує квадроцикли та гранати зі сльозоточивим газом під час атак.

На Запорізькому напрямку РФ використовує квадроцикли та гранати зі сльозоточивим газом під час атак. Фото: law.chnu.edu.ua

Події
24 лютого 12:10

На днях Сили оборони відбили ворожі атаки на Оріхівському напрямку. Штурми здійснювалися малими групами з використанням квадроциклів та скидання гранат із сльозоточивим газом.

Як повідомив командуючий ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський, на днях на Запорізькому напрямку було зафіксовано два випадки використання боєприпасів із хімічною речовиною для скидів з дронів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Безуспішними атаки росіян були зокрема на Оріхівському напрямку. Тут противник намагається здійснювати переміщення особового складу не лише малими піхотними групами, а й на швидкісних квадроциклах, - повідомив командуючий ОСУВ "Таврія". 

Також повідомляється, що у зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" росіяни поновили застосування отруйних речовин: зафіксовано загалом чотири скиди гранат із хімічною речовиною сльозогінно-задушливої дії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах