На Хортиці знайшли жінку, яка 25 років живе в шалаші на острові (відео)

На Хортиці знайшли жінку, яка 25 років живе відлюдницею на острові.

На Хортиці знайшли жінку, яка 25 років живе відлюдницею на острові. Скріншот із відео

Події
20 лютого 18:01

У Запоріжжі помітили жінку-пенсіонерку, яка майже 25 років живе відлюдницею на острові Хортиця.

Виявилося, що пані Олександра ще з 1999 року мешкає в наметі, який збудувала собі із поліетилену, гілок та скотчку. В шалаші пенсіонерки немає ніякого опалення, а з усіх благ цивілізації у мешканки острова є тільки радіо на батарейках, яке вона іноді слухає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами жінки, ніхтоне опікується її долею, родичів чи знайомих у неї нема, тому нема і де жити. За усі роки життя відлюдницею до неї декілька разів навідувалися із лісництва, намагаючись жінку виселити, але їй нема куди йти і її залишили в спокої.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от • Запорожье, Украина 🇺🇦 (@zptown)

Варто також нагадати, що з настанням холодів у Запоріжжі люди, які опинилися в складних життєвих обставинах, можуть отримати обід у пунктах гарячого харчування. Пункти гарячого харчування працюють за наступними адресами:

Олександрівський район: проспект Соборний, 37 (біля Свято-Покровського кафедрального собору) – понеділок, середа, пт об 11:00. Комунарський район: вулиця Космічна, 22 (у сквері, зупинка "Південний ринок") – понеділок, середа, пт об 11:30.

Заводський район: вулиця Перспективна, 2 (територія Запорізького обласного протитуберкульозного клінічного диспансеру) – понеділок, середа, п'ятниця об 11:45.

Дніпровський район: проспект Металургів, 1 (районне відділення обласної організації Товариства Червоного Хреста) – понеділок, середа, п'ятниця о 12:00. Працюватимуть пункти гарячого харчування до кінця лютого 2024 року.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах