У Запоріжжі відновив роботу центр для безпритульних людей

В Запоріжжі відкрили центр реінтеграції для безпритульних.

В Запоріжжі відкрили центр реінтеграції для безпритульних. Фото: zp.gov.ua

Події
16 грудня 2023 11:46

В Заводському районі Запоріжжя знову запрацював Центр реінтеграції для безпритульних. В ньому бездомні люди можуть отримати соціальну підтримку.

Як повідомили в пресслужбі Запорізької міської ради, в центрі бездомні люди можуть зігрітися, переночувати та приготувати собі гарячу їжу. У закладі є гаряча вода, новий душ і туалет.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що одночасно в ньому можуть перебувати тридцять людей. Працює центр щодня з 18 години вечора і до 8 ранку.

Варто також нагадати, що з настанням холодів у Запоріжжі люди, які опинилися в складних життєвих обставинах, можуть отримати обід у пунктах гарячого харчування.

Пункти гарячого харчування працюють за наступними адресами:

  • Олександрівський район: проспект Соборний, 37 (біля Свято-Покровського кафедрального собору) – понеділок, середа, пт об 11:00.
  • Комунарський район: вулиця Космічна, 22 (у сквері, зупинка "Південний ринок") – понеділок, середа, пт об 11:30.
  • Заводський район: вулиця Перспективна, 2 (територія Запорізького обласного протитуберкульозного клінічного диспансеру) – понеділок, середа, п'ятниця об 11:45.
  • Дніпровський район: проспект Металургів, 1 (районне відділення обласної організації Товариства Червоного Хреста) – понеділок, середа, п'ятниця о 12:00.

Працюватимуть пункти гарячого харчування до кінця лютого 2024 року.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах