Боронять Запорізький напрямок: танкісти 128 ОГШБр потребують допомоги

Боронять Запорізький напрямок: танкісти 128 ОГШБр потребують допомоги.

Боронять Запорізький напрямок: танкісти 128 ОГШБр потребують допомоги. Скріншот із відео

Події
19 лютого 15:27

Запорізький напрямок залишається одним із найгарячіших. Тут щоденно відбуваються сотні зіткнень на лінії вогню. Саме тому бійці 128 ОГШБр, які боронять наш край, потребують допомоги.

Бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, наразі боронять Запорізькій край та щоночі відбивають десятки ворожих атак, не даючи ворогові просунутися далі. Танкісти влучно працюють по окупантам, але потерпають від ворожих FPV-дронів, саме тому потребують надійного захисту - РЕБів, які будуть встановлені на бронетехніці та збережуть життя нашим воїнам, йдеться в сюжеті "5 Редакції".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Більше РЕБів - ефективніша робота танка - більше знищених орків. Наразі бригада збирає 700 тисяч на засоби радіоелектронної боротьби. Підтримати бригаду можна за посиланням чи на номер карти: 5375 4112 1388 9665.

Варто зазначити, що системи РЕБ за допомогою електромагнітного випромінювання та радіосигналів допомагають виявити та придушити ворожі пристрої - дрони, ракети тощо.

Важливість радіоелектронної боротьби в Україні - це знизити витрати дорогих ракет зенітно-ракетних комплексів.

Системи РЕБ можуть працювати в активному режимі, тобто генерують власне випромінення, а також у пасивному - відбивають випромінення ворожої цілі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах