З'явилися нові дані про кількість поранених під час удару по 128 бригаді у Запорізькій області

З'явилися нові дані про кількість поранених під час удару по 128 бригаді у Запорізькій області.

З'явилися нові дані про кількість поранених під час удару по 128 бригаді у Запорізькій області. Фото: t.me/brigade128

Події
17 лютого 17:00

Внаслідок ракетного удару РФ по бійцях 128-ї бригади в Запорізькій області, яких 3 листопада 2023 року зібрали для урочистостей, поранення отримав 41 військовослужбовець.

Управління Державного бюро розслідувань у місті Мелітополі повідомило, що точна кількість поранених військовослужбовців - 41, пише "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що у 3 листопада 2023 року РФ завдала удару по скупченню військових 128 ОГШБр, коли ті, за попередніми даними, зібралися для нагородження на честь Дня артилерії в прифронтовій зоні Запорізької області. 128-ма бригада повідомила про 19 загиблих військовослужбовців, серед яких офіцери, кількість поранених не називали.

Як повідомив Центр стратегічних комунікацій ЗСУ, росіяни вдарили ракетою "Іскандер-М". Командира бригади Дмитра Лисюка згодом відсторонили - саме його чекали військові 128-ї бригади на нагородження до Дня артилеристів.

Зазначимо, що в той же день повідомляли про удар по селищу Зарічному у Комишуваській громаді. Було відомо про 11 поранених місцевих.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах