У Запоріжжі планують побудувати першу підземну школу

У Запоріжжі планують побудувати першу підземну школу.

У Запоріжжі планують побудувати першу підземну школу. Ілюстративне фото: dymka.com.ua

Події
27 сiчня 11:53

У Запоріжжі у найближчий час можуть побудувати першу підземну школу, де одночасно зможуть навчатися тисяча дітей.

За орієнтовними планами, цей проєкт можуть реалізувати за підтримки та кошти Литви вже до кінця цього року, пише "Перший Запорізький".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіла директорка департаменту освіти та науки Запорізької міської ради Юлія Погребняк, під час будівництва планують створити під землею новий об’єкт подвійного призначення площею дві тисячі квадратних метрів і розрахований на тисячу осіб.

До участі у новому всеукраїнському проєкті міський департамент освіти та науки подавав пропозиції щодо трьох навчальних закладів. У підсумку інша сторона, що фінансуватиме проєкт, обрала одну зі шкіл у Хортицькому районі Запоріжжя. Окрему споруду підземного сховища великої площі планують збудувати під землею на території біля навчального закладу.

Згідно домовленостей будівництво повинні завершити наприкінці осені цього року. Наразі очікується ухвалення остаточного рішення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах