Стало відомо, скільки шкіл Запоріжжя працюватимуть у змішаному форматі

У Запорізькій ОВА розповіли, скільки шкіл навчатимуться у змішаному форматі.

У Запорізькій ОВА розповіли, скільки шкіл навчатимуться у змішаному форматі. Ілюстративне фото: unicef.org

Події
06 сiчня 13:58

У Запоріжжі рішенням Ради оборони області дозволено проведення навчання у школах у змішаному форматі, але за умови, що заклад має сертифіковане укриття. 

Якщо в минулому році таких шкіл було 36, то станом зараз, ця цифра трошки змінена. Наразі всього 35 закладів освіти мають укриття. Про це під час брифінгу в Медіацентрі ОВА сказав начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, одну школу виключили із списку, адже заклад не мав власного укриття, а планував "орендувати" укриття розташоване поблизу.

- Вони хочуть використовувати укриття, яке за 500 метрів. Але ж ракети летять не годину, а 30-40 секунд і це неприпустимо, - заявив Малашко.

Також раніше повідомлялось, що згідно реєстру захисних споруд в Запорізькій області, за рахунок зменшення загальної чисельності сховищ, збільшився відсоток їх готовності (з 46% до 72%): містом виключено понад 600 споруд, а включено лише 29.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах