Закриття "Ашану" у Запоріжжі не пов'язані з безпековою ситуацію, - ОВА

У Запоріжжі закривається Auchan: подробиці.

У Запоріжжі закривається Auchan: подробиці. Фото: auchan.ua

Події
20 сiчня 10:19

У Запоріжжі закривається гіпермаркет "Ашан". В Запорізькій обласній військовій адміністрації запевнили, що це відбувається не через безпекову ситуацію. 

За словами очільника Запорізької ОВА Юрія Малашко, Auchan Україна переходить в онлайн-формат роботи в Запоріжжі, а з квітня 2024 року закриє магазин у зв’язку із закінченням договору оренди. Це не пов’язано з безпековою ситуацію, а є виключно зваженим рішенням компанії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Малашко також попросив не поширювати фейки та плітки, які полюбляють використовувати вороги.

У ТРК City Mall, де орендує приміщення гіпермаркет, є оголошення про зміну якірного орендаря у 2024 році. Зазначається, що таке рішення було ухвалено ще наприкінці 2021 року, проте через повномасштабне вторгнення РФ в Україну це питання відійшло на другий план.

- Однак зараз, розуміючи, що покупці чекають на зміни, управляюча компанія вирішила реалізувати раніше ухвалене рішення, - йдеться в повідомленні. 

Хто стане новим продуктовим оператором торговельного комплексу у Запоріжжі, обіцяють повідомити найближчим часом.

Нагадаємо, "Ашан" міг закритися у ТРК City Mall ще у березні минулого року. У нього закінчувалася ліцензія, тому замість нього планували відкрити "Сільпо". Тоді хотіли зробити "рокірування": у "Сіті Моллі" відкрити "Сільпо", а "Ашан" переїхав би в "Амстор" на Перемозі. Цей план був пов'язаний із проблемою операційного менеджменту, через яку сталося падіння продажів у розрахунку на квадратний метр.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах