ЗСУ під час бою взяли у полон українця із Запоріжжя, який воював за РФ

ЗСУ під час бою взяли у полон українця із Запоріжжя, який воював за РФ.

ЗСУ під час бою взяли у полон українця із Запоріжжя, який воював за РФ. Ілюстративне фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
27 грудня 2023 17:02

Захисники із штурмової 58-ї бригади на Вугледарському напрямку захопили ворожі позиції і окрім росіян узяли в полон українців з Криму і Запоріжжя, які стали до лав ворожої армії. 

Під час минулих операцій бійці взяли в полон росіян, а також увʼязнених українців з Криму і Запоріжжя, яким обіцяли амністію після півроку служби, йдеться в матеріалі ТСН.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами комантира роти "Юриста", мобілізовані зеки з Запоріжжя. Їм пообіцяли, що якщо вони прослужать півроку, їх демобілізують чи дадуть амністію, але ніхто нічого їм не дав.

Ув'язнений українець, який  повірив росіянам, прослужив в ворожій армії більше року і опинився в полоні. Та за іронією долі під час пересування групи потрапив під російський обстріл.

Мінометним вогнем росіян, коли ворог здійснював спроби відбиття позиції - так званий контрштурм, цей полонений загинув через пряме попадання в окоп.

Зазначається, що штурмовикам під час цієї вилазки вдалося захопити ворожу позицію та відтіснити ворога на кількасот метрів. Цього разу без втрат серед своїх.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах