В Запоріжжі знайшли тіло підлітка, який зник три дні тому

В Запоріжжі знайшли тіло підлітка, який зник три дні тому.

В Запоріжжі знайшли тіло підлітка, який зник три дні тому. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
10 грудня 2023 14:23

Сьогодні, 10 грудня, у Запоріжжі знайшли тіло 16-річного підлітка, який три дні тому пішов рано вранці із дому і більше не повернувся.

Відомо, що Нестор Загалець 16 грудня пішов із дому близько 05:30 в Комунарському районі. Відтоді його розшукували батьки, волонтери, поліція та просто небайдужі містяни. Стало відомо, що під час сьогоднішніх пошуків було знайдено тіло хлопця.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В четвер Нестор пішов з дому без телефону та документів. Від тоді ніякої інформації щодо його місця знаходження не було. 

Сьогодні в Комунарському районі з 10-ї ранку проводили пошуки хлопця. Відомо, що зібралось близько 130 людей, які приєдналися до пошуків. Запоріжці розбилися по групам та вели пошуки по району, збираючи інформацію щодо можливого місцезнаходження Нестора.

За словами волонтера Всеукраїнської співдружності "Пошук зниклих дітей" Олександра Курінного, підлітка знайшли на конюшні в Комунарському районі, яка розташована нижче вулиці Олімпійської.

Рішення експертизи щодо причин смерті хлопця мають надати правоохоронні органи після вивчення всіх матеріалів.

Відомо, що підліток був спортсменом, займався дао шу. Був чемпіоном Запорізької області та отримав "Кубок Азовского моря" по ушу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах