У Запоріжжі розшукують неповнолітнього хлопця

У Запоріжжі розшукують неповнолітнього хлопця.

У Запоріжжі розшукують неповнолітнього хлопця. Фото: zp.vgorode.ua

Події
08 грудня 2023 09:57

Відділом поліції № 4 (Комунарський район) Запорізького районного управління поліції оголошено розшук неповнолітнього Загальця Нестора Вадимовича.

Повідомляється, що вчора, 7 грудня, хлопець близько 05:30 пішов із дому і до теперішнього часу його місцезнаходження невідоме.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прикмети розшукуваного: зріст 177 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся русого кольору, курчаве, очі блакитного кольору, носить окуляри.

Був одягнений: куртка чорного кольору з капюшоном, спортивні штани чорного кольору з надписом Nike, черевики чорного кольору.

У Запоріжжі розшукують неповнолітнього хлопця Нестора.У Запоріжжі розшукують неповнолітнього хлопця Нестора. Фото: zp.npu.gov.ua

У разі отримання будь-якої інформації про місце знаходження вищевказаної дитини просимо повідомити негайно на нашу адресу за телефонами: 050-266-31-67 або по спецлінії "102".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах