У Запоріжжі стартувала відбудова ще трьох зруйнованих РФ багатоповерхівок

У Запоріжжі стартувала відбудова ще трьох зруйнованих РФ багатоповерхівок.

У Запоріжжі стартувала відбудова ще трьох зруйнованих РФ багатоповерхівок. Фото: zp.vgorode.ua/Олександра Залозна

Події
05 грудня 2023 18:20

У Запоріжжі стартувала відбудова трьох багатоповерхівок, які були зруйновані російськими ракетами.

Як повідомив перший заступник Голови Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури України Андрій Івко, агентство відновлення почало капремонт п’ятиповерхівки на вулиці Незалежної України,80/вулиці Якова Новицького, 3. Туди вночі 10 жовтня 2022 року туди поцілила російська ракета. Був повністю знищено цілий під’їзд та загибли п'ятеро людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Другий об’єкт - п’ятиповерховий будинок на вулиці Незалежної України, 67. У нього влучила ракета 2 березня 2023 року. Два вибухи припали на під'їзд №3, також частково зруйновані квартири другого та четвертого під'їздів. Тоді загинули 13 мирних жителів.

Третій будинок – на вулиці Миру, 14 було пошкоджено 6 жовтня 2022 року. Одна з ракет влучила поряд зі спорудою, були пошкоджені квартири та балкони 3-го та 4-го під’їзду, мережі водовідведення, опалення, електропостачання і фасад.

Це перші житлові об’єкти у Запоріжжі, відбудовою яких займається Агентство відновлення. Роботи фінансуються з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Усього планують відбудувати сім будинків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах