Ракетний удар по Запоріжжю 10 жовтня: збільшилась кількість загиблих

Ракетний удар по Запоріжжю 10 жовтня: збільшилась кількість загиблих.

Ракетний удар по Запоріжжю 10 жовтня: збільшилась кількість загиблих. Фото: zp.dsns.gov.ua

Події
11 жовтня 2022 10:20

У Запоріжжі станом рятувальники ДСНС продовжують ліквідувати наслідки масованої ракетної атаки по Запоріжжю, яка була вчора, 10 жовтня, вночі. Стало відомо, що збільшилась кількість загиблих.

- На превеликий жаль, кількість загиблих від учорашнього удару збільшилася до п’яти. Цієї ночі рятувальники дістали з-під завалів ще трьох загиблих людей, – повідомив секретар міськради Анатолій Куртєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ракетної атаки у центрі Запоріжжя, зокрема, зруйновано під’їзд багатоповерхового житлового будинку в обласному центрі. Також відомо про сімох поранених. Работа рятувальників триває, інформація може змінюватись. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

Волонтери розгорнули намети, аби забезпечити громадян і фахівців, які працюють над ліквідацією водою та їжею.

Нагадаємо, що внаслідок ракетної атаки у центрі Запоріжжя зруйновано під’їзд багатоповерхового житлового будинку в обласному центрі.

В результаті потраплянь пошкоджені об'єкти інфраструктури та високовольтні електромережі. Через це у місті можливі перебої з електропостачанням і рухом електротранспорту.

Згодом стало відомо, що армія РФ випустила по місту 7 ракет С-300.

Раніше ми писали, що потрапили ракети і у освітні заклади: одна поцілила у дитячий садок середмістя, спричинивши значні руйнування. Інша – у гімназію одного з районів. На щастя вона не розірвалася. Під завалами можуть бути люди, рятувальна операція триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах