В окупованому Бердянську підірвали авто зі співробітниками ФСБ

В окупованому Бердянську підірвали авто зі співробітниками ФСБ.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі співробітниками ФСБ. Ілюстративне фото: news.online.ua

Події
26 жовтня 2023 16:41

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області було підірвано легковик, у якому знаходились російські військові. Внаслідок отриманих травм загарбники не вижили. Стало відомо, що в автівці знаходився співробітники ФСБ.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки України, 23 жовтня у Бердянську рух спротиву загарбникам підірвав авто з чотирма співробітниками ФСБ. Вибух стався на вулиці Мічуріна біля готелю Jasmin Guest-House, де облаштувалися працівники ФСБ. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначаєтсься, що серед ліквідованих у Бердянську окупантів - російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України.

У відповідь окупаційна влада запровадила комендантську годину у місті. Ворожа спецслужба перемістила свій сховок у інше місце.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі співробітниками ФСБ.В окупованому Бердянську підірвали авто зі співробітниками ФСБ. Фото: ГУР

За попередніми даними пропагандистів, бомба була закладена під сидіння водія. Також повідомляється, що представники "правоохоронних органів" російських окупантів порушили "кримінальну справу" про теракт та зберігання вибухових речовин.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах