В окупованому Бердянську підірвали авто разом з російським військовим

У Бердянську підірвали машину російського військовослужбовця.

У Бердянську підірвали машину російського військовослужбовця. Ілюстративне фото із росзмі

Події
25 жовтня 2023 11:43

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області було підірвано легковик, у якому знаходився російський військовий. Внаслідок отриманих травм загарбник не вижив. 

Як уточнюють місцеві жителі у мережі, гучний вибух чули у районах Колонії та Слобідки. Після вибуху містом пронеслися пожежні машини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також зазначається, що підірваний легковий автомобіль "Москвич" зеленого кольору з російськими номерами помітили навпроти "Паруса".

Очевидці розповіли, що машину розірвало зсередини. Перед цим бачили, як автівка ганяла на стоянці біля "Амстору" із гучною музикою.

Про вибух машини з військовим РФ також розповідають і росЗМІ. За даними пропагандистів, вибух у Бердянську з окупантом усередині стався 23 жовтня близько дев'ятої години вечора на вулиці Мічуріна.

За попередніми даними пропагандистів, бомба була закладена під сидіння водія "копійки", на якій їздив військовий. Від отриманих травм водій помер на місці.

Також повідомляється, що представники "правоохоронних органів" російських окупантів порушили "кримінальну справу" про теракт та зберігання вибухових речовин.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах