У Запорізькій ОВА реорганізують роботу громадського транспорту по області

У Запорізькій ОВА реорганізують роботу громадського транспорту по області.

У Запорізькій ОВА реорганізують роботу громадського транспорту по області. Фото: depositphotos.com

Події
24 жовтня 2023 11:48

Жителі Запоріжжя та області скаржаться на транспортне забезпечення регіону. Перевізники відмовляють у пільговому проїзді та везуть не у всі населені пункти.

Як повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, на другому місці за кількістю зверненнь до Запорізько ОВА - скарги на транспортне забезпечення регіону. Всього на сьогодні зафіксовано 399 заяв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, серед проблемних питань - відмова в пільговому проїзді особам, які мають на це право, порушення графіків руху та припинення сполучення між населеними пунктами.

Повідомляється, що внаслідок військових дій наразі немає перевізника на маршруті Новомиколаївка-Веселий Гай. За словами начальника управління транспорту і зв’язку ОДА Романа Писарєва, це питання вже відпрацювали с благодійною організацією, яка планує організувати безкоштовні перевезення.

Голова ЗОВА пообіцяв вирішити цю проблему, а также анонсував реорганізацію роботи громадського транспорту відповідно до потреб населення. Наразі вже відновлено пасажирський рух до Вільнянська та селища Московка.

Малашко додав, що навіть у наближених до району ведення активних бойових дій населених пунктах має бути постійне автотранспортне сполучення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах