Вчитель із Запоріжжя став одним із переможців Національної премії

Вчитель із Запоріжжя став одним із переможців Національної премії.

Вчитель із Запоріжжя став одним із переможців Національної премії. Фото: osvitoria.media

Події
08 жовтня 2023 15:43

У суботу, 7 жовтня, стали відомі імена переможців Національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2023, яка відзначає українських педагогів, які зробили важливий внесок у захист і розвиток освіти. Серед фіналістів опинився і вчитель із Запоріжжя.

Фіналістів відзначили у п’ятьох номінаціях. Кожен із переможців отримав грант в один мільйон гривень на здійснення своєї освітньої мрії. Про це повідомляє "Освіторія".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Максим Гвоздецький став вчителем-новатором 2023 року. Чоловік викладає фізику в запорізькій гімназії №11.

Повідомляється, що викладати у школі, випускнику факультету фізики Запорізького національного університету, запропонували "випадково". Але це професія стала покликанням Максима. Коли через Covid-19 у школах ввели дистанційне навчання, чоловік створив свій ютуб-канал, де публікує змонтовані відеоуроки та лабораторні роботи.

За словами викладача, у відео-уроках немає його обличчя. Чоловік монтує матеріали за допомогою різноманітниз картинок. Пише формули, пояснює, виставляє відео з експерементами. В його відео присутні персонажі із фільмів, мультиків, історичні особи і ніби від низ іде розповідь уроку. Саме тому це сприймається легко, бо привертає увагу учнів.

Власне саме учні подали кандидатуру свого вчителя на премію для освітян Global Teacher Prize Ukraine 2023.

Нині Максим планує повністю завершити створення відео для програми з фізики 7-9 класів та доробити омріяний проєкт "Фізика в реальному житті". 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах