У Запорізькій області виявили тіла застрелених окупантів

У Запорізькій області виявили тіла застрелених окупантів.

У Запорізькій області виявили тіла застрелених окупантів. Фото: censor.net

Події
27 вересня 2023 13:29

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області збільшилась кількість дезертирів. Аби їх знайти російські загарбники влаштовують масові обшуки місцевого населення.

В одному з селищ Запорізької області знайшли двох застрелених російських військових, про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

По даним російських ЗМІ, в селі Лугівка (Токмацький район) знайшли два тіла у військовій формі з вогнепальними пораненнями в голову. Убитими виявилися рядові російської в/ч 54685 Максим Савушкін і Максим Чапликас.

У Запорізькій області виявили тіла застрелених окупантів.У Запорізькій області виявили тіла застрелених окупантів. Фото: росЗМІ

Інші загарбники розповіли, що близько 03:00 почули стрілянину, а потім помітили пікап, що їхав з місця вбивства. 

За словами Федорова, це були дезертири, які не хотіли воювати проти Збройних сил України, бо боялися.

Повідомляється, що останніми днями в Мелітополя стали проводити масові обшуки у людей, бо ворожі військові перевдягаються в цивільне та намагаються таким чином ухилитися від служби.

Співробітники ФСБ також влаштовують обшуки в будинках Мелітопольського району, де жили російські військові й оглядають кожне авто яке виїжджає з Мелітополя.

За інформацією мера, між російськими загарбниками продовжуються конфлікти. Нещодавно в Токмаку "воєнна поліція" побила учасників так званого СВО - осетина і кабардинця, з лозунгами "Росія для руських".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах