Чи планується у Запоріжжі відкриття McDonald's

Новина - Події - Чи планується у Запоріжжі відкриття McDonald's

Новина - Події - Чи планується у Запоріжжі відкриття McDonald's Фото: unsplash.com

Події
14 вересня 2023 11:36

Все частіше українці задаються питанням, коли McDonald's знову почне працювати. Стало відомо, чи відкриється МакДональдс у Запоріжжі.

Vgorode.ua з'язався із пресслужбою McDonald's, де нам пояснили, що у компанії підрахували кількість повітряних тривог у Запоріжжі та дійшли висновку, що за таких умов працювати не зможуть.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення мережа американського ресторану швидкого харчування МакДональдс припинила роботу в Україні, проте продовжила виплачувати заробітну плату працівникам. Компанія вважала, що робота в таких умовах є надзвичайно небезпечною для співробітників та відвідувачів.

Раніше повідомлялося, що 20 вересня 2022 року у столиці відкрились три McDonald's. Всі вони працювали лише "на виніс". Під час повітряної тривоги ці заклади не обслуговували клієнтів. Але з часом керівництво компанії переглянуло питання відновлення посадки безпосередньо в закладі.

А в кінці квітня 2023 року заклади харчування відкрились у Дніпрі. Так що запоріжцям, які люблять цей фаст-фуду можна посмакувати улюбленими стравами у сусідньому місті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах