Вибухи на фейковій виборчій дільниці у Бердянську - результат спецоперації СБУ

Вибухи на фейковій виборчій дільниці у Бердянську - результат спецоперації СБУ.

Вибухи на фейковій виборчій дільниці у Бердянську - результат спецоперації СБУ. Фото: ssu.gov.ua

Події
09 вересня 2023 13:17

У тимчасово окупованому Бердянську в ніч на п'ятницю сталися вибухи на території Бердянського муніципального ліцею, де окупанти встановили "виборчу дільницю". Ці вибухи були результатом операції Служби безпеки України.

На території муніципального ліцею в Бердянську прогриміли два вибухи. Окупанти використовували одну з "виборчих дільниць" для своїх псевдовиборів. Початок цих фейкових довиборів був запланований на 8 вересня, але ця конкретна дільниця так і не відкрилася. Цей інцидент пов'язують з діяльністю СБУ. Про повідомляє Укрінформ, отримавши інформацію від джерела в СБУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після вибухів окупанти провели інструктаж з тим, як діяти під час подібних інцидентів. Крім того, не виключено, що в найближчий час (під час проведення псевдовиборів) подібні вибухи можуть повторитися.

Також після нічного вибуху на фейковій виборчій дільниці в окупованому Бердянську, вибух пролунав в Пологах, в штабі "Єдиної Росії. За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, що вибухнуло в той момент, коли там "малювали" результати партійники з Пензи". 

Що саме вибухнуло і яка кількість постраждалих окупантів наразі невідомо. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах