У Запоріжжі чоловік погрожував ножем відвідувачам кафе

У Запоріжжі чоловік погрожував ножем відвідувачам кафе.

У Запоріжжі чоловік погрожував ножем відвідувачам кафе. Фото: facebook.com/Politsiya.okhorony.Zaporizhzhia

Події
04 вересня 2023 14:40

Поліція охорони успішно затримала хулігана, який перебував у одному з кафе у місті Запоріжжя.

Повідомляється, що поліція отримала сигнал "Тривоги" щодо інциденту в цьому закладі. Чоловік загрожував ножем відвідувачам кафе. Про це повідомили в обласному Управлінні поліції охорони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські вчасно прибули на місце події, затримали хулігана і вилучили кухонні ножі, якими він погрожував. Затриманого передали слідчо-оперативній групі для подальших дій.

У Запоріжжі чоловік погрожував ножем відвідувачам кафе.У Запоріжжі чоловік погрожував ножем відвідувачам кафе. Фото: facebook.com/Politsiya.okhorony.Zaporizhzhia

У Запоріжжі чоловік погрожував ножем відвідувачам кафе.У Запоріжжі чоловік погрожував ножем відвідувачам кафе. Фото: facebook.com/Politsiya.okhorony.Zaporizhzhia

Якщо ви опинилися у ситуації, коли в кафе чи будь-якому іншому громадському закладі кто-то погрожує зброєю, то дотримуйтеся таких кроків для забезпечення своєї безпеки:

  1. Зберігайте спокій, спробуйте не робити різких рухів, які можуть провокувати нападника.
  2. Негайно викликайте поліцію або інші правоохоронні органи. Надайте їм точну адресу закладу та інформацію про ситуацію.
  3. Утримуйтесь від будь-яких дій або коментарів, які можуть провокувати нападника. Не намагайтеся врегулювати ситуацію самостійно, особливо якщо ви не маєте досвіду в поводженні з агресивними особами.
  4. Якщо це можливо, негайно вийдіть з кафе та шукайте безпечне місце у публічному просторі. Уникайте залишатися наодинці з нападником.
  5. Якщо є працівники закладу, сповістіть їх про ситуацію і попросіть їх викликати допомогу.
  6. Якщо ви не можете вибратися з закладу, намагайтеся триматися подалі від нападника та залишайтеся обачними щодо його дій.

Завжди важливо пам'ятати, що ваша безпека важливіша за все інше. Не ризикуйте своїм життям або здоров'ям, намагаючись вплинути на ситуацію самостійно. Почекайте на прибуття правоохоронних органів та слідуйте їхнім інструкціям.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах