Окупанти закрили доступ до моря у Приморському Посаді

Окупанти закрили доступ до моря у Приморському Посаді.

Окупанти закрили доступ до моря у Приморському Посаді. Фото: azov.ua

Події
15 червня 2023 10:35

Російські військові продовжують грабувати бази відпочинків в тимчасово окупованих курортних населених пунктах Запорізької області. Окупаційна влада вирішила закрити деякі міста та села для відпочинку, опубліковав перелік пляжів для відпочинку.

Як повідомили у Приморській сільраді, російська окупаційна влада опублікувала перелік пляжів, які доступні для відпочинку. Цього сезону російські загарбники відкрили пляжі у селищах Новокостянтинівка, Ботієво, Строганівка й Степанівка Перша. А от Приморського Посаду у переліку немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські загарбники давно перекрили в’їзд на Азовське море саме на цій локації. На Приморському Посаді ворог облаштував військову базу, а на узбережжі дислокується ворожа техніка та окупаційні війська.

Місцеві бази відпочинку масово грабують військові російської армії.

- Приазовська селищна рада закликає мешканців громади, що перебувають в окупації, утриматися від виїздів до узбережжя в найближчі місяці через важку безпекову ситуацію, – йдеться у повідомленні сільради.

Раніше ми писали, що у цьому році у Запорізькій області не розпочнеться курортний сезон. Заборону на проведення комплексу оздоровчих заходів знімуть після скасування воєнного стану.

Також нагадаємо, що ЗСУ влучно поцілили по базі відпочинку в Приморську, де перебувало до сотні кадирівців.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах