Були сотні кадирівців: ЗСУ в Приморську знищили базу відпочинку з окупантами

Були сотні кадирівців: ЗСУ в Приморську знищили базу відпочинку з окупантами.

Були сотні кадирівців: ЗСУ в Приморську знищили базу відпочинку з окупантами. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
13 червня 2023 10:46

Українські військовослужбовці продовжують знищувати військову техніку та особовий склад російської терористичної армії на території Запорізької області. Один із потужних ударів ЗСУ припав по базам відпочинку в Приморську, де розміщувалися сотні окупантів.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, внаслідок вдалого відпрацювання було знищено багато ворожої техніки та окупантів. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, один із ударів припав по базі відпочинку "Сонячна", де російські окупанти влаштували свою військову базу. В результаті "бавовни" частину загарбників було знищено, ті, що вижили, змушені були втікати. Скільки саме загиблих російських військових залишаються під завалами наразі невідомо.

- Хтось з окупантів тікав далі, ніж бачив, інших вивозили вже на "швидких", а когось не встигли розібрати з-під завалів, – написав Федоров.

Були сотні кадирівців: ЗСУ в Приморську знищили базу відпочинку з окупантами.Були сотні кадирівців: ЗСУ в Приморську знищили базу відпочинку з окупантами. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Крім того, українська артилерія вдарила по скупченню ворога на базі відпочинку "Лазурна". У цьому місці розташовувалися кадировці. Більше того, є інформація, що в момент удару на базі були приближені до ватажка Чечні Рамзана Кадирова командири.

Федоров нагадав, що 9 червня вибух стався на базі відпочинку "Експрес" Генічеського району, також захопленій окупантами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах