Викладач фізкультури із Запоріжжя став вчителем року (відео)

Вчитель фізкультури із Запоріжжя став переможцем всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2023".

Вчитель фізкультури із Запоріжжя став переможцем всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2023". Фото: youtube.com/@fizkulturazdonchenko

Події
31 травня 2023 11:35

Ілля Донченко – вчитель фізичної культури Запорізької гімназії № 50 – став переможцем всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2023".

Як повідомили організатори конкурсу, фінальний етап конкурсу тривав у дистанційному форматі з 15 по 28 травня 2023 року. Учасники змагалися у п'яти випробуваннях ("Тестування", "Методичний практикум", "Практична робота", "Майстер-клас", "Урок"), а також ділилися думками та ідеями, як зробити урок фізичної культури комфортним для кожного учня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фіналістами конкурсу стали 12 вчителів фізкультури, які у фіналі проводили майстер-класи та дистанційні уроки.

У своєму відеорезюме Ілля Донченко розповів, що під час дистанційного навчання почав проводити онлайн-уроки фізкультури в ігровій формі, назвавши їх "руханка-квест".

- Наприклад в руханці "Космічна подорож" учні рівень за рівнем виконували вправи і відкривали нову зірку, щоб в кінці вони могли розгадати, яке ж сузір’я вони розкрили. Або у руханці "Загублений острів" учні проходили по мапі етап за етапом, щоб знайти загублений острів, - каже вчитель.

Повідомляється, що Ілля Донченко має педагогічний стаж 14 років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах