До чого готуватися педагогам Запоріжжя та області, які виїхали за межі країни

До чого готуватися педагогам Запоріжжя та області, які виїхали за межі країни.

До чого готуватися педагогам Запоріжжя та області, які виїхали за межі країни. Фото: linkedin.com

Події
30 травня 2023 13:38

Під час впровадження дистанційної освіти у закладах середньої та вищої освіти, вчителі та педагоги мають право працювати онлайн з будь-якої точки світу і ніхто не може змусити їх бути фізично присутніми у навчальному закладі. Однак, якщо наступного навчального року буде прийняте рішення про змішаний формат чи очне навчання, ситуація може змінитися.

Як повідомила під час брифінгу директорка департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації Людмила Бухаріна, якщо буде прийняти рішення, про іншу форму навчання, ніж дистанційна з урахуванням всіх необхідних вимог, то вона вже передбачає фізичну присутність педагога. В такому випадку вже може бути необхідність повернутися до Запоріжжя і продовжувати свою роботу саме тут.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому в Запорізькій ОВА підкреслили, що зараз під час дистанційного формату роботи за педагогічними працівниками зберігаються права та обов’язки, визначені Кодексом законів про працю України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запорізькій ОВА розказали про ситуацію з підготовкою укриттів в школах, дитячих садочках та університетах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах