Нацгвардієць із Запоріжжя, який боронить країну, випустив пісню (відео)

Нацгвардієць із Запоріжжя, який боронить країну, випустив пісню.

Нацгвардієць із Запоріжжя, який боронить країну, випустив пісню. Фото: facebook.com/ngu3033

Події
29 травня 2023 13:54

Нацгвардієць із Запоріжжя Роман Кривошей, який  боронить країну, пише пісні. Чоловік вступив до лав Національної гвардії у перші дні повномасштабного вторгнення.

Як розповів Роман, він несе службу у 23-й окремій бригаді охорони громадського порядку “Хортиця”, а творчість допомагає йому відпочивати морально та підтримувати бойовий дух. Пісні нацгвардієць публікує у соцмережах. Одна з них вже набрала понад 220 тисяч переглядів. Це пісня вікінгів, яку він переклав українською, пише "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Побачив в інтернеті, що виконавець Перріш Пейтон заспівав пісню вікінгів Valhalla Calling. Вона дуже була популярною. Я переклав її. Попросив допомогти заспівати двох хлопців. Ми заспівали один куплет і один приспів, а це, як виявилося, викликало позитивну реакцію в мережі. Я дописав пісню, зробив кліп і в телефоні змонтував, як кажуть "на коліні", – розповів Роман.

Кліп побачила київська співачка та запропонувала Роману виконати пісню дуетом. Чоловік каже, що довго не вагався:

- Ми працювали десь три місяці над нею : були записи, знімання. Зараз вона доступна для прослуховування на всіх майданчиках і набирає популярності. Під неї знімають різні блогери відео на військову тематику. Важко поєднувати службу і творчість: замість сну, ховаючись, щоб нікому не заважати, пишеш, співаєш, тренуєшся, – згадує воїн.

Роман розповів, що його творчість підтримують і побратими, і керівництво бригади.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах