Окупанти використовують територію трьох енергоблоків Запорізької АЕС як військову базу

Окупанти використовують територію трьох енергоблоків Запорізької АЕС як військову базу.

Окупанти використовують територію трьох енергоблоків Запорізької АЕС як військову базу. Фото: armyinform.com.ua

Події
24 травня 2023 15:02

Російські окупаційні війська використовують територію енергоблоків №1, №2 та №3 Запорізької атомної електростанції в якості своєї логістичної та військової бази.

Як повідомили в Головному управлінні розвідки, на майданчиках Запорізької АЕС на постійній основі перебуває особовий склад окупантів, ворожа бронетехніка та вантажівки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що біля кожного енергоблоку протягом дня перебуває від 5 до 20 одиниць техніки. Ротацію здійснюють приховано під час комендантської години. Всі вантажівки затентовані.

За інформацією ГУР, у вантажівках можуть знаходитись боєприпаси та вибухівка.

Окупанти використовують територію трьох енергоблоків Запорізької АЕС як військову базу.Окупанти використовують територію трьох енергоблоків Запорізької АЕС як військову базу. Фото: t.me/DIUkraine

Окупанти використовують територію трьох енергоблоків Запорізької АЕС як військову базу.Окупанти використовують територію трьох енергоблоків Запорізької АЕС як військову базу. Фото: t.me/DIUkraine

Чергових, які повинні оглядати енергоблоки декілька разів на тиждень на контрольовану територію не пускають. Співробітників ЗАЕС, які намагались зробити обходи енергоблоків, били і катували. Декілька з них перебувають в госпіталі у важкому стані.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах