У Запорізькій області окупанти шукають співробітників до катівні

У Запорізькій області окупанти шукають співробітників до катівні.

У Запорізькій області окупанти шукають співробітників до катівні. Фото: gettyimages.com

Події
18 травня 2023 13:14

Ще з перших днів окупації Бердянська російські війська захопили виправну колонію №77 й частина працівників перейшла на бік окупантів. У захоплену колонію окупанти привозили незаконно затриманих людей і знущалися з них.

За словами заступника голови Бердянської районної ради Віктора Дудукалова, у захоплену виправну колонію привозили тисячі затриманих українців. Наразі російські загарбники шукають у цю колонію працівників віком від 18 до 45 років. Віктор Дудукалов упевнений, що люди, які погодилися там працювати, будуть причетні до тортур і знущань, які проводять російські військові, пише "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Це не в’язниця і не виправний заклад, це справжня катівня. І люди, які погодяться на цю роботу, будуть причетні до тортур, до знущань, які там російські військові проводять. І б’ють електричним струмом, ламають суглоби, та й взагалі знущаються з людей, – каже Віктор Дудукалов.

Нагадаємо, що колишній посадовець податкової міліції, якого у 2011 році було звільнено за корупцію, став агентом ФСБ, який шпигував за позиціями морської піхоти у Запорізькій області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах