Окупанти розробляють плани наступу в Запорізькій області – ISW

Окупанти розробляють плани наступу в Запорізькій області – ISW.

Окупанти розробляють плани наступу в Запорізькій області – ISW. Фото: dw.com

Події
01 травня 2023 11:47

Російські окупанти готуються до проведення власного наступу на півдні України на випадок, якщо потенційний український контрнаступ у Запорізькій області провалиться.

- Той факт, що високопоставлені російські чиновники та правоохоронні органи обговорюють можливі кандидатури на посаду голів різних районів Запорізької області, які наразі перебувають під контролем України, російське джерело навело як іще один доказ планів Росії просуватися в південному напрямку, – зазначає Інститут вивчення війни (ISW) у звіті за 30 квітня з посиланням на власне джерело.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Начальник Головного управління військової розвідки України Кирило Буданов повідомив, що РФ прагне взяти під контроль численні російські воєнізовані угруповання і намагається створити нову структуру, яка підпорядковувала би приватні військові компанії (ПВК) російському Генеральному штабу.

Раніше ми також повідомляли, що російські загарбники продовжують зазнавати втрат на Запорізькому напрямку. Окупанти намагаються поповнити втрати в особовому складі за допомогою ув'язнених. А в один із польових таборів у тимчасово окупованому Бердянському районі нещодавно прибуло близько 400 росіян завербованих приватною військовою компанією "Вагнер".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах