Окупанти готуються до оборони: росіяни мінують поля у Запорізькій області

Окупанти готуються до оборони: росіяни мінують поля у Запорізькій області.

Окупанти готуються до оборони: росіяни мінують поля у Запорізькій області. Фото: armyinform.com.ua

Події
05 квiтня 2023 13:19

Окупанти у Запорізькій області готуються до оборони. Між Михайлівкою та Орлянським на півночі, поки що, окупованої частини регіону російські загарбники мінують поля.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, місцеві жителі помітили на полях гусеничний мінний загороджувач ГМЗ-3. За 20 хвилин ворожа техніка може засіяти протитанковими мінами смугу завдовжки один-два кілометри.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Увечері 4 квітня віцепрем’єр-міністерка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук у своєму телеграм-каналі написала, що на тимчасово окупованих територіях тривожно. Окупаційні чиновники ще мають трохи часу забратися звідти. Деякі з них уже збирають речі. Було б добре, якби забрали з собою колаборантів.

- Українцям на тимчасово окупувавши території раджу чи тимчасово виїхати до третіх країн, чи готуватися: що робити знаєте. Головне – берегти себе та дітей, – повідомила  Верещук.

Іван Федоров нагадав, що на сьогодні ще доступні кілька шляхів евакуації у бік Грузії, Латвії, Естонії та інших європейських країн. Мирні мешканці можуть виїхати через Бердянськ-Маріуполь-Новоазовськ чи через Крим. Мер Мелітополя зазначив, що російські загарбники постійно посилюють фільтрацію на пропускних пунктах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах