Вібрація йшла усім містом: в окупованому Бердянську ЗСУ вдарили по аеропорту

Вібрація йшла усім містом: в окупованому Бердянську ЗСУ вдарили по аеропорту.

Вібрація йшла усім містом: в окупованому Бердянську ЗСУ вдарили по аеропорту. Фото: t.me/andriyshTime

Події
01 травня 2023 09:18

Пізно ввечері у неділю, 30 квітня у окупованому Бердянську пролунало два вибухи. Вони сталися у районі аеропорту, де зосереджено багато російських окупантів та їх боєприпаси.

За інформацією Бердянського виконкому, місцеві почули два гучних вибухи, які лунали у всіх мікрорайонах міста. Жителі відчули також вібрацію, яка пройшлась майже всім містом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ніяких подробиць, це шкодить втілюванню планів наших воїнів. Все добре! Слава Україні! Чекаємо на підтверджену інформацію від Генштабу, – написали у виконкомі.

Повідомляється, що місцеві мешканці міста вже навчилися відрізняти звуки і розповіли, що на ПВО зовсім не схоже, щоб потім окупанти не придумували. 

Пізніше радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що ЗСУ атакували аеропорт, де було дуже багато російських військових та їх БК.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах