Армія РФ мінує територію в Енергодарі та будує фортифікаційні споруди у місті

Армія РФ мінує територію в Енергодарі та будує фортифікаційні споруди у місті.

Армія РФ мінує територію в Енергодарі та будує фортифікаційні споруди у місті. Фото: sprotyv.info

Події
25 квiтня 2023 17:10

Російські окупаційні війська продовжують готуватись до контрнаступу Збройних сил України. До сьогодні було відомо, що ворог мінував поля та дороги навколо Енергодару, зараз окупанти почали мінувати й територію міста.

- До цього моменту мінували виключно периметр атомної станції та узбережжя Каховського водосховища з боку Енергодару. Наразі мінування та фортифікаційні споруди ми можемо вже бачити й у місті, і на периметрі атомної станції, – про це в ефірі 5 каналу повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За останні півтора місяця тиск на місцеве населення посилився. Російські загарбники намагаються здійснити масову паспортизацію населенню. Без паспорта РФ та інших документів, що пов’язують людину з країною-агресором, майже неможливо виїхати з міста і навіть не приймають у лікарнях.

- Навіть із гострими захворюваннями, у передопераційному стані, людей просто викидають на вулицю, якщо немає якихось папірців із російською символікою, – повідомив Дмитро Орлов.

Раніше ми писали, що російські загарбники готують російські паспорта 14-річним дітям із тимчасово окупованої частини Запорізької області для включення їх у "єдиний військовий реєстр РФ".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах