У Запорізькій області окупанти включили до військового реєстру РФ 14-річних підлітків

Окупанти готують російські паспорта 14-річним дітям із Запорізької області для включення їх у військовий реєстр РФ.

Окупанти готують російські паспорта 14-річним дітям із Запорізької області для включення їх у військовий реєстр РФ. Фото: news.obozrevatel.com

Події
25 квiтня 2023 09:27

Російські загарбники готують російські паспорта 14-річним дітям із тимчасово окупованої частини Запорізької області для включення їх у "єдиний військовий реєстр РФ".

Спочатку окупанти взяли під контроль дітей, яким має виповнитись 14 років та хочуть вручати їм російські паспорти. Про це у етері національного телемарафону єдиних новиин повідомив мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер передають дані кремлівського реєстру виборців, до якого включають і 14-річних дітей, до так званого єдиного реєстру військового обліку РФ. Таким чином хочуть в майбутньому вручити електронні повістки у військомат.

- Діти в окупації – під особливою загрозою. Окупанти зомбують змалечку, аби виростити рабів і майбутнє гарматне м’ясо, – повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Раніше ми писали, що окупанти завдають артилерійських ударів по всій лінії зіткнення у Запорізькій області. Тому жителям населених пунктів, у районі яких йдуть бойові дії, варто евакуюватися.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах