Запорожців попросили у поминальні дні не ходити на цвинтарі

Запорожців попросили у поминальні дні не ходити на цвинтарі

Запорожців попросили у поминальні дні не ходити на цвинтарі - фото: freepik.com

Події
17 квiтня 2023 17:38

Цього року традиційні поминальні дні припадають на 22-23 квітня. Запорожців просять утриматись від походів на цвинтарі.

Як ми повідомляли раніше, на Великдень окупанти знову продемонстрували свою підступність – вони вдарили по церкві у Комишувасі. Крім того, у храм прилетіло в Нікополі. Там постраждали двоє людей. Трохи раніше російські військовослужбовці вдарили по цвинтарю у Запоріжжі.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Тому з метою безпеки у ЗОВА людей просять не йти цього року на цвинтарі у поминальні дні. Завдяки відповідальності керівників релігійних конфесій та віруючих Великдень у Запоріжжі обійшлася без жертв. Без трагедій мають пройти і поминальні дні, тому людей просять бути дуже обачними.

Нагадаємо, за останні три доби окупанти масово обстріляли Запоріжжя, Пологівський та Василівський райони Запорізької області. Вони атакували із зенітно-ракетних комплексів, авіації, артилерії, застосував БПЛА та реактивні системи залпового вогню. Внаслідок обстрілу поранено шістьох громадян, серед них – двоє поліцейських.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах