У Запоріжжі голий чоловік розгулює по проспекту та кричить молитви (відео 18+)

У Запоріжжі голий чоловік розгулює по проспекту та кричить молитви.

У Запоріжжі голий чоловік розгулює по проспекту та кричить молитви. Кадр із мультсеріалу "Сімпсони"

Події
16 квiтня 2023 11:56

Сьогодні, 16 квітня, в Україні відмічають Великдень. Багато вірян вже освятили паски в церквах, хтось просто зібрався за святковим столом. Але є й інша категорія людей, зі своїм баченням: у Запоріжжі повністю голий чоловік ходить по центральному проспекту міста і викрикує молитви.

Що найпримітніше, чоловіка зовсім не бентежить, що поруч із ним йдуть люди, їздить транспорт; що його у такому вигляді можуть побачити діти. Він просто йде, впевнено і без жодних сором'язливостей. Викрикуючи при цьому молитви і несучи великий плакат із надписом "Віра". Що спричинило таку поведінку чоловіка, невідомо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Vgorode попереджає, відео 18+

Варто зазначити, що подібне поліція розцінює, як дрібне хуліганство, що порушує громадський порядок і спокій громадян. Таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Нагадаємо, що освячення пасхальних кошиків християн проводитимуть у храмах та на прилеглій до храмів території з урахуванням комендантської години. Обряд освячення їжі повинен відбуватися без масового скупчення людей. В ОВА радять не збиратися в групи навіть якщо ви відвідаєте храми, мати при собі паспорт і з розумінням ставитися до можливих перевірок.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах