РФ "націоналізувала" заклад у Запорізькій області та оголосила про його відкриття

РФ "націоналізувала" заклад у Запорізькій області та оголосила про його відкриття.

РФ "націоналізувала" заклад у Запорізькій області та оголосила про його відкриття. Фото: instagram.com/boulangerie_31

Події
13 квiтня 2023 13:25

Російскі загарбники продовжують "націоналізувати" бізнес тих, хто не погодився на співпрацю із РФ. У тимчасово окупованому Мелітополі росіяни оголосили про відкриття чергового захопленого кафе – Boulangerie.

- Планують "відчиняти їх двері гарного закладу". На цій фразі я навіть гикнула. Бо згадала муки вибору кахлю, перезамовлення багетів та фризів на стіни, нескінченні перекреслення барної стійки, вибір правильного відтінку жовтого для неї, колірування кавомашини, мною вручну відмальована картина Ван Гога на всю стіну та ще сто тисяч дрібниць у закладі. Відточування всіх техкарт, створення до дрібниць ідеальної лінії виготовлення десертів. Заклади, де я була Шефом, – повідомила власниця закладу Уляна Симоненко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До війни Уляна була архітектором, розвивала сімейний бізнес — кондитерську та квіткову крамницю. Кафе родина Уляни відкрила ще 2019 року.

Після повномасштабного вторгнення дівчина з сім’єю певний час залишалася в рідному місті, але потім довелося виїхати з Мелітополя, оскільки її мати потребувала лікування, а знайти необхідні ліки в окупованому місті було неможливо.

Власниця закладу впевнена, що після деокупації міста кожному дістанеться те, на що він справді заслуговує.

- А ваш дрібний покіс (дрібний, тому як зробити дійсно якісний і прибутковий бізнес-процес у вас не вистачить розуму на такій площі, я в цьому точно розумію), лише тимчасове явище. Яке згадуватиметься як поганий сон, – написала Уляна.

У листопаді минулого року у дівчини також "націоналізували" приміщення квіткової лавки. Через деякий час росіяни розікрали усі рослини та декорації. А наприкінці грудня виставили приміщення на продаж.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах