Окупанти у Запорізькій області будують лінію укріплень із "зубів дракона"

Окупанти у Запорізькій області будують лінію укріплень із "зубів дракона".

Окупанти у Запорізькій області будують лінію укріплень із "зубів дракона". Фото: t.me/mariupolrada

Події
06 квiтня 2023 14:22

Через тимчасово захоплений російськими військовими Маріуполь у напрямку Бердянська загарбники знову везуть із Росії велику кількість пірамідальних протитанкових бетонних конструкцій, відомих як "зуби дракона".

Російські військові збільшили кількість “зубів дракона”, які транспортують у Запорізькій області. Крім того, запустили на бетонні заводи по виробництву у Маріуполі. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До зубів дракона також додалися бетонні укріплення для бліндажів.

- Тепер усе це частково складається у районі перехрестя вулиці Купріна та проспекту Миру (фактично на території "всього") та човниковим способом перевозиться маршрутами Маріуполь-Мангуш-Берядський напрямок або Маріуполь-Микільське-село Розівка (Запоріжжя). Основним постачальником "зубів" продовжує залишатися територія Росії, – повідомив Андрющенко.

Варто зазначити, що "зуби дракона" – це одне із фортифікаційних захисних споруд, які призначені для уповільнення руху українських транспортних засобів і заманювання їх до заданих позицій, де російські війська можуть задіяти свою артилерію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах