Зеленський відзначив запорізьких бійців, які за минулу добу дали найкращий результат

Зеленський відзначив запорізьких бійців, які за минулу добу дали найкращий результат.

Зеленський відзначив запорізьких бійців, які за минулу добу дали найкращий результат. Фото: armyinform.com.ua

Події
25 березня 2023 17:51

Президент України Володимир Зеленський подякував та відзначив бійців із Запорізького напрямку, які за минулу добу дали найкращий результат.

В їх числі 55-та окрема артилерійська бригада "Запорізька Січ" та 44-та артилерійська бригада, що працює на Запорізькому напрямку. Про це повідомляється в зверненні та на офіційному сайті Офісу Президента.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Славетна 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців – дякую вам, хлопці! Морпіхи 36-ї бригади – молодці! 55-та окрема артилерійська бригада Запорізька Січ – дякую вам, воїни, за незмінну влучність, за справжній військовий гарт! Запорізький напрямок: 44-та артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола – теж дякую за влучність, – сказав Зеленський.

Зеленський також окремо відзначив всіх наших бійців, які завдають окупанту ударів у відповідь на терор, які вираховують позиції ворога, з яких бʼють по наших містах.

- Кожна знищена позиція терористів – це врятовані життя наших людей. Ворог повинен знати: Україна не пробачить знущання з наших людей, не пробачить цих смертей і поранень. Усі російські терористи будуть розбиті, – зазначив президент у своєму звернені.

Раніше ми писали, що аналітики Американського Інституту вивчення війни повідомили про успіхи Збройних сил України в Запорізькій області. Українські захисники провели на цьому напрямку контрнаступальну операцію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах