ЗСУ пішли у контрнаступ у Запорізькій області – ISW

ЗСУ пішли у контрнаступ у Запорізькій області – ISW.

ЗСУ пішли у контрнаступ у Запорізькій області – ISW. Фото: zsu.gov.ua

Суспільство
25 березня 2023 16:24

Аналітики Американського Інституту вивчення війни повідомили про успіхи Збройних сил України в Запорізькій області. Українські захисники провели на цьому напрямку контрнаступальну операцію.

Як повідомили у звіті ISW, російські джерела стверджували, що українські війська вели контрнаступальну операцію на заході Запорізької області. 23 березня російський "воєнкор" заявив, що українські війська контролюють близько половини Новоданилівки (53 кілометра на південний схід від Запоріжжя) і що це селище раніше було неокупованою сірою зоною.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інший "військкор" РФ заявив, що українські війська вели контрнаступ у напрямку Роботине (66 кілометрів на південний схід від Запоріжжя).

Аналітики резюмували, що військовому командуванню РФ потрібно буде перекинути значну кількість сил на лінію фронту, щоб або запобігти кульмінації, або розпочати відновлення наступальних операцій.

Нагадаємо, що у російському інформаційному просторі все частіше говорять про можливий контрнаступ Збройний сил України на Запорізькому напрямку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах