У Запоріжжі звільнили директора 5-ї міської лікарні

У Запоріжжі звільнили директора 5-ї міської лікарні.

У Запоріжжі звільнили директора 5-ї міської лікарні. Фото: facebook.com/alexey.tolmachov

Події
16 березня 2023 14:34

Наприкінці лютого виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв видав розпорядження щодо відсторонення директора 5-ї міської лікарні Дмитра Іванченка від виконання службових обов'язків. Стало відомо, що посадовця звільнили.

Так, сьогодні, 16 березня, стало відомо, що 15 березня Іванченка було офіційно звільнено.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як йдеться у пояснювальній записці розпорядження, директора 5-ї лікарні було відсторонено від посади через те, що поліція склала на нього адміністративні протоколи про вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією. Також, йому були оголошені дві догани - за порушення у сфері фінансової діяльності і за порушення трудового законодавства.

- За неналежне виконання Дмитром Івченком посадових обов'язків, які встановлені контрактом та статутом, з 15 березня його звільнено за п.3 частини першої ст.40 КЗпП України. Контракт з ним достроково розірвано», - прокоментував Куртєв, відзначивши також, що незадовго до підписання розпорядження про звільнення Дмитро Івченко пішов на лікарняний, на якому перебуває і зараз. Наступного дня після виходу з лікарняного Івченка буде звільнено, – вказано в розпорядженні.

Варто зазначити, що у Запоріжжі продовжується протистояння персоналу медичного закладу КНП "Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги" ЗМР (5-та міська лікарня) та Запорізької міської ради через рішення про реорганізацію медзакладу шляхом приєднання до КНП "Міської лікарні №6". Конфлікт загострився після підписання секретарем міськради Куртєвим розпорядження про відсторонення від виконання обов'язків директора 5-ої лікарні Дмитра Івченка та призначенням виконувачем обов'язків Петра Риженка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах