Зеленський нагородив командира Запорізької бригади ТрО орденом Богдана Хмельницького

Командир Запорізької бригади ТрО отримав орден Богдана Хмельницького.

Командир Запорізької бригади ТрО отримав орден Богдана Хмельницького. Фото: facebook.com/Oleksandr Ihnatiev

Події
15 березня 2023 12:00

Президент України Володимир Зеленський нагородив командира 110-ї Запорізької окремої бригади територіальної оборони, полковника Олександра Ігнатьєва державною нагородою – орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Як повідомляється у відповідному указі президента Володимира Зеленського, полковник отримав нагороду за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Олександр Ігнатьєв зазначає, що найбільша мудрість будь-якого командира полягає у збереженні життя та здоров’я особового складу.

- До сьогодні наша 110-та бригада під командуванням Олексанлра Ігнатьєва є єдиною бригадою сил тероборони, яка здійснює контрнаступальні операції на сході. Пишаюсь командиром та всіма військовими, які боронять Україну і наближають нашу перемогу, – зазначила народна депутатка Юлія Яцик.

За словами Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, 110-та бригада територіальної оборони включає в себе місто Запоріжжя та усю Запорізьку область.

- Це дуже мотивовані люди. Вони безстрашні. Вони готові на все, заради порятунку своєї батьківщини. Цей батальйон він з окупованої території, він був вимушений відходити і формувався, в тому числі, під час цього відходу. Кінцевий етап його формування був завершений саме в Запоріжжі і потім він вийшов на цей фронт. Ці люди не мали багато часу для підготовки, вони з перших днів тут на передовій. Навчання проходило відразу в реальних умовах бойових обставин, – розповів Залужний.

Раніше ми також писали, що сержант Запорізької бригади тероборони став кращим на військових курсах в Латвії

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах