Сержант Запорізької бригади ТрО став кращим на військових навчаннях в Латвії

Сержант Запорізької бригади ТрО став кращим на військових навчаннях в Латвії.

Сержант Запорізької бригади ТрО став кращим на військових навчаннях в Латвії. Фото: facebook.com/110tro

Події
10 березня 2023 12:20

Наразі наші захисники проходять військові навчання за кордоном аби нищити ворога на сучасній техніці. Сержант Запорізької ТрО став одним из найкращих.

Як повідомили в Запорізькій окремій бригаді ТрО, сержант Запорізької бригади територіальної оборони Олег "Тор" кілька місяців проходив курси командира піхотного відділення, що проходили в Латвії, де став одним з найкращих.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На курсах навчались десятки побратимів "Тора" з інших бригад, але саме він став кращим на курсі. Боєць Запорізької бригади ТрО отримав пам'ятну відзнаку та коїни (монети) коїни від головного сержанта "Зе́мессардзе" – територіальної оборони Латвії.

Олег вже повернувся до рідної бригади та передає досвід побратимам, щоб разом наближати перемогу.

- Як показала ця війна, завжди перемагає тільки розум, – каже Олег.

Сержант Запорізької бригади ТрО став кращим на військових навчаннях в Латвії.Сержант Запорізької бригади ТрО став кращим на військових навчаннях в Латвії. Фото: facebook.com/110tro

Сержант Запорізької бригади ТрО став кращим на військових навчаннях в Латвії.Сержант Запорізької бригади ТрО став кращим на військових навчаннях в Латвії. Фото: facebook.com/110tro

Нагадаємо, що ввечерв 9 березня російська армія вчергове атакувала Запоріжжя. Через массовану ракетну атаку пів міста залишилось без світла та тепла.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах