До моргу Енергодара привезли 30 тіл убитих окупантів

У морг Енергодару привезли 30 тіл убитих окупантів

У морг Енергодару привезли 30 тіл убитих окупантів - фото: depositphotos.com

Події
13 березня 2023 09:10

Окупанти продовжують зазнавати втрат. Стало відомо, що 11 березня до місцевого моргу Енергодара привезли близько 30 загиблих окупантів.

Як повідомили у Запорізькій ОВА, ситуація на нашому напрямку за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на збереженні зайнятих рубежів.

За добу ворог здійснив 47 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією поліції, минулої доби окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Ольгівське, Гуляйпільське, Гуляйполе, Новоандріївка, Чарівне, Мала Токмачка, Малинівка, Степове, Кам'янське. Правоохоронцям надійшло 4 повідомлення про руйнування будинків (квартир) громадян та об'єктів інфраструктури внаслідок обстрілів військовослужбовцями Росії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах