ООН надасть допомогу постраждалим від ракетного удару в Запоріжжі

ООН надасть допомогу постраждалим від ракетного удару в Запоріжжі.

ООН надасть допомогу постраждалим від ракетного удару в Запоріжжі. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
07 березня 2023 17:26

Постраждалі внаслідок ракетного удару по житловій багатоповерхівці в Запоріжжі отримають фінансову та іншу допомогу від агенції Організації Об’єднаних Націй (ООН).

Як повідомили у Запорізькій ОВА, представники ООН відвідали зруйнований ракетним обстрілом будинок. Координаторка системи ООН в Україні Деніз Браун підкреслила, що цей обстріл цивільних має жахливі наслідки. Через це агенція ООН вже долучилась до надання грошової допомоги жертвам російського терору.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вона додала, що допомога охоплюватиме не лише грошові виплати, а й задовольнятиме інші потреби людей. Агенція ООН направить свої зусилля на розв’язання проблем постраждалих, отримавши чіткий сигнал від обласної влади.

Нагадаємо, що вночі 2 березня російські окупаційні війська вчергове обстріляли Запоріжжя, дві ракети С-300 влучили у багатоповерхівку в центрі міста. Жертвами російської атаки стали 13 мешканців п'ятиповерхівки, які мирно спали в ту ніч. Двоє людей досі вважаються безвісти зниклими. Крім того, рятувальники дістали з-під завалів чотирьох котів і собаку ,а також надали допомогу 11 людям.

Вчора, 6 березня, в Запоріжжі було оголошено День жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару по житловому будинку 2 березня. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах