Рятівники закінчили розбирати завали: в Запоріжжі сьогодні оголошено День жалоби

У Запоріжжі оголошено День жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару по житловому будинку.

У Запоріжжі оголошено День жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару по житловому будинку. Фото: t.me/gu_dsns_zp

Події
06 березня 2023 09:16

Сьогодні, 6 березня, в Запоріжжі оголошено День жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару по житловому будинку 2 березня. 

Вчора, 5 березня, рятувальники закінчили розбирати завали зруйнованого російськими ракетами будинку в центрі Запоріжжя. Про це повідомив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жертвами російської атаки стали 13 мешканців п'ятиповерхівки, які мирно спали в ту ніч. Двоє людей досі вважаються безвісти зниклими. Крім того, рятувальники дістали з-під завалів чотирьох котів і собаку ,а також надали допомогу 11 людям.

- Тієї ночі російські нелюди забрали життя 13 невинних людей: чоловіків, жінок і дитинки, яка лише починала жити. Вічна та світла пам'ять. Щирі співчуття близьким загиблих, – написав Куртєв.

В мерії також має пройти зустріч з родинами, які втратиои свої домівки.

Раніше ми писали, що вночі 2 березня російські окупаційні війська вчергове обстріляли Запоріжжя. Близько 01:30 деякі райони міста сколихнули гучні вибухи. Армія РФ випустила по місту ракети із зенітно-ракетного комплексу "С-300". Дві ракети влучили у п’ятиповерховий житловий будинок. Тоді вдалося також врятувати 11 людей, серед них – вагітна жінка. Ще 20 людей евакуювали з будинку. 

Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено інші багатоповерхівки, розташовані поряд, а також автотранспорт місцевих мешканців.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах