РФ готується до оборони в Мелітополі: у місто завозять техніку та особовий склад

РФ готується до оборони в Мелітополі: у місто завозять техніку та особовий склад.

РФ готується до оборони в Мелітополі: у місто завозять техніку та особовий склад. Фото: gettyimages.com

Події
01 березня 2023 18:03

Сьогодні, 1 березня, у темчасово окупований Мелітополь завезли більше 50 одиниць техніки росіян.

Як на брифінгу повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, у Мелітополі у бік Запоріжжя завезли 50 одиниць важкої техніки, а також додаткові підрозділи. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Окупанти готуються до оборони міста та його утримання. Намагаються довести до ладу чотири бомбосховища, якими будуть користуватись. Також намагаються звести велику кількість особового складу, оборонних рубежів, аби втримати місто, але це їм точно не вдасться, бо в наших Збройних сил інші плани, – сказав він.

Навколо Мелітополя щонайменше у двох локаціях ворог розмістив свої тренувальні полігони, на яких тренує мобілізованих. За словами Федорова, це на узбережжі Молочного лиману та поблизу селища Михайлівка.

Окупанти, за його словами, готуються до оборони міста та його утримання. Про це свідчить те, що вони намагаються довести до ладу чотири бомбосховища, якими будуть користуватись.

- Вони намагаються звести велику кількість особового складу, оборонних рубежів, аби втримати місто, але це їм точно не вдасться, бо в наших Збройних сил інші плани, – додав мер.

Нагадаємо, що росіяни продовжують наступ на Донецькому та Луганському напрямках через завдання РФ захопити ці області до 31 березня. Однак на Запорізьку ділянки фронту вони, певно, вже й не розраховують.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах