Про Запоріжжя вже й не думають: військовий розповів про скорочення цілей РФ

Про Запоріжжя вже й не думають: військовий розповів про скорочення цілей РФ.

Про Запоріжжя вже й не думають: військовий розповів про скорочення цілей РФ. Фото: defence-ua.com

Події
01 березня 2023 11:25

Росіяни продовжують наступ на Донецькому та Луганському напрямках через завдання РФ захопити ці області до 31 березня. Однак на інші ділянки фронту вони, певно, вже й не розраховують.

Як розповів політолог, військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов, що попри намагання окупантів проривати українську оборону, наші бійці мужньо тримаються і завдають величезних втрат російському особовому складу та техніці, пише 24 канал.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, схоже на те, що ворог зосередився саме на Донецькому напрямку і вже не розраховує взяти Херсон, Запоріжжя, але хоче вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей – для них це питання принципу.

На Луганщині та Донеччині ворог намагається атакувати Сватове, Кремінну, Мар'їнку, Авдіївку. Ворог зменшує масштаб планів, але на всьому Донецькому напрямку йдуть важкі бої. Під Вугледаром українські бійці знищили 155-ту бригаду морської піхоти тихоокеанського флоту, підсилену танками.

- Морська піхота взагалі вважається елітою російської армії, а 155-та бригада тихоокеанського флоту – це еліта еліт була, ЗСУ її гарно прорідили. Зараз її поповнюють мобілізованими, але це зовсім не те. Просто начепити на людину чорний берет – не робить її досвідченим морським піхотинцем, – зауважив Сазонов.

Раніше ми також писали, що РФ сконцентрувала близько 11 батальйонно-тактичних груп уздовж трас Т0812 і Т0408 на Запорізькому напрямку. Вочевидь, їхня мета, це атака Оріхова. Більш детально про це можете прочитати за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах