Юна запоріжанка стала фіналісткою відбору на Євробачення-2023 від Швеції

18-річна дівчина із Запоріжжя стала фіналісткою відбору на Євробачення-2023 від Швеції.

18-річна дівчина із Запоріжжя стала фіналісткою відбору на Євробачення-2023 від Швеції. Фото: instagram.com/mariasurofficial

Події
22 лютого 2023 13:20

18-річна Марія Сур віз Запоріжжя вийшла у фінал телевізійного конкурсу "Мелодіфестивален" – національного відбору на "Євробачення-2023" у Швеції.

Учасниця українського "Голосу країни" може представити Швецію на "Євробаченні-2023". Марія виступить з піснею Never give up ("Ніколи не здавайся").

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ця композиція про моє життя. Про те, що нам довелося пережити. Найбільше хотілося, щоб зараз у залі був мій тато, – розповіла дівчина.

Фінал конкурсу відбудеться 11 березня у Стокгольмі – тоді стане відомо, хто представлятиме Швецію на "Євробаченні-2023".

Відомо, що 18-річна Марія разом із мамою приїхала до Швеції у березні 2022 року після початку повномасштабного вторгнення РФ до України. Її батько залишився у рідному Запоріжжі. Дівчина взяла участь у масштабному благодійному концерті на допомогу Україні в Стокгольмі, де її помітила відома продюсерська компанія. Сур – учасниця музичних конкурсів в Україні. Вона пробувала свої сили у "Х-факторі" та "Голосі країни-12" у складі команди Олі Полякової.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах